tirsdag den 2. juli 2013

Sikke en dejlig dag ....


Det er rendyrket fornøjelse, det jeg var igang med i aftes. Jeg havde nemlig første vagt, dog som føl, på Haderslev Kvinde Krisecenter.

Jeg troede, eller jeg ved snart ikke hvad jeg troede, måske at det ville være en 'krigszone' i et krisecenter. Men må sige, at jeg blev positiv overrasket.

Klokken 8 var der tyst som graven. Indtil da, havde pigerne lavet mad, hygget med deres børn og snakket med vi andre. Ungerne legede så det var en lyst. Og så var det på hovedet i seng, men pigerne klarer det selv, som de skal klare alt andet. Vi skal være der for at tage imod, hvis der er nye piger der har brug for hjælpen eller for at hjælpe med at løse konflikter mellem de nuværende piger. Den tidlige sengetid, gav mig mulighed for at tale med en 'gammel rotte' i faget.

Det var en fantastisk oplevelse. Og en fantastisk aften.

P.S. Hvis du nu skulle have et par gamle håndklæder, en gammel dyne, viskestykker, et møbel eller to, du ikke mere har brug for, så er der piger der, der absolut skal starte under 0. De, og jeg, ville blive mere end glade, hvis du ville donere til Krisecenteret.
Vi kan aftale jeg henter :o)

2 kommentarer:

 1. De vagter skal du nok blive glad for :-)
  For ca. 25 år siden var jeg frivillig vagt på krisecentret i Vejle i et års tid. Jeg mindes langt de fleste vagter som hyggelige og meget fredsommelige :-)

  SvarSlet
 2. Hej Jane.
  Ønsker dig gode vagter på Haderslev Kvinde Krisecenter.
  Du er den rette til jobbet.
  Knus Aase.

  SvarSlet